Csontrendszer és ízületek

Testünk mozgatórugói

Csontrendszer és ízületek védelme

Lételemünk a mozgás: futunk, hajolunk, ugrunk, emelünk, guggolunk. Mindez olyan természetes számunkra, hogy valójában már csak az tudatosul bennünk, ha az említett tevékenységek elkezdenek kínzó fájdalommal járni. Csontjaink és ízületeink egy életen át szolgálnak minket, így igazán megérdemelnek egy kis gondoskodást. A csontritkulás és a porckopás idővel nagyon megkeserítheti a mindennapjainkat, ráadásul akadályozhat bennünket megszokott aktív életvitelünkben: mivel a mozgáshiány a csontok további leépüléséhez vezethet, ez egy ördögi kör. Tudatos hozzáállással azonban elkerülhetjük ezt, vagy legalábbis késleltethetjük a kóros állapot kialakulását.

Prevenció

A sportolók, az idősek, a nehéz fizikai munkát végző illetve túlsúllyal küzdő személyek ilyen szempontból fokozottan veszélyeztetettek. A hölgyeknek változó kor után szintén nagyon oda kell figyelnie, hiszen csontjaik ásványianyag-sűrűsége folyamatosan csökken. A kalcium, a D vitamin, a K vitamin, illetve egyes növényi kivonatok (kurkuma) kedvezően befolyásolják ezt a folyamatot, és segítenek megőrízni a csontok és ízületek egészségét. A fájdalom hátterében persze nemcsak reumatikus panaszok, porckopás, vagy időskori ásványianyag-hiány állhat, hanem akár egy hirtelen sportsérülés is. Minden esetben fontos, hogy időben kezeljük a problémát. A zöldkagyló természetes glükózaminoglikán tartalmával hozzájárul a normál porcképződéshez, és segítségével a sportsérülésekből is hamarabb felépülhetünk. A BioCo teljesen adalékanyag-mentes formában kínálja a kapszulába töltött zöldkagylót a fogyasztóknak, így biztosítva a magas hatóanyag-mennyiséget. Szedésekor érdemes türelmesnek lenni, hiszen a kedvező hatás sokszor csak hetek, vagy akár hónapok múlva érezhető igazán.

Növényi eredetű hatóanyagok

A vegánoknak, illetve azoknak, akik allergiásak a rákfélékre, a BioCo fermentációs eljárással készült növényi glükozamint kínál, amely 100%-os biztonsággal fogyasztható. A teljes körű gondoskodás jegyében a BioCo 100% VEGAN Porc & Izom Csont Komplex a növényi glükozaminon felül még természetes alga eredetű kalciummal és szintén algából származó D3-vitaminnal is hozzájárul a mozgásszervrendszer egészségéhez. Azoknak, akik a szilárd tabletták helyett szívesebben fogyasztanák ital formájában a csont -és porcerősítő étrendkiegészítőt, a BioCo kifejlesztett egy természetes aromával ízesített citrom ízű instant italport, amely metil-szulfonil-metánt (a természetben megtalálható kén szerves alakja) és C-vitamint tartalmaz. A növényi kivonatok közül a kurkumán kívül ki kell emelnünk még a tömjénfát, ami gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt alkalmazható a különböző ízületi betegségek kezelésénél. A BioCo kurkuma -és tömjénfa kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulája a kurkuma magas, 50-szeres koncentrációjú kivonatát tartalmazza, emellett pedig tömjénfa kivonat is található benne: értékes hatóanyagát, a boswellin savat már az ókorban is hatékony gyulladáscsillapítónak tartották. 

 

Bioco termékek ITT!
Hasznos cikkek
Érdekességek

Zöldkagyló Pure 500 mgkapszula 90 db (BioCo)

Zöldkagyló Pure 500 mg kapszula 90 db (BioCo)

A porcok épségért és a normális porcképzésért, sportsérülések utáni felépülésért.

Ár: 5190 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!